hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Is het bij u ook tijd om een huurrecht advocaat in te schakelen?

In de stad waar ik woon is een erg mooi bouwplan gerealiseerd afgelopen week. In dit grote gebouw zijn nog vele huurwoningen beschikbaar en omdat ik zelf toch eigenlijk wel graag uit mijn studentenkamer weg wil heb ik besloten om contact op te nemen met de verhuurder van deze appartementen. Omdat er nog verschillende woningen beschikbaar waren kon ik een afspraak maken om deze verschillende woningen allemaal te bezichtigen samen met de verhuurder. Dit heb ik gedaan en ik twijfelde voornamelijk over twee appartementen. De ene heeft een erg mooi en redelijk ruim balkon op het zuiden, waardoor ik al snel hier kan zitten en dit is natuurlijk ideaal met lekker weer. Wat echter het nadeel was van dit appartement is dat de badkamer met daarin het toilet alleen te bereiken was door door de slaapkamer heen te lopen. Ik vind dit niet fijn omdat hierdoor al mijn visite door mijn slaapkamer moet lopen als zij gebruik willen maken van het toilet. Het andere appartement had ook een groot voordeel, namelijk dat de badkamer en het toilet te bereiken waren door de hal en daarnaast zijn de badkamer en het toilet apart. Dit vond ik erg prettig omdat hierdoor mijn gasten niet door mijn slaapkamer hoeven te lopen en daar komt ook nog eens bij dat het prettig is dat de badkamer en het toilet gescheiden van elkaar zijn. Toch miste ik bij dit tweede appartement het balkon, iets wat zo een groot voordeel was bij de andere woning. Ik heb daarom toch besloten om voor het eerste appartement te gaan. Maar ik wilde wel graag een huurrecht advocaat aan de arm nemen. Ik hoorde namelijk van een vriend van mij dat alles wat in het huurcontract staat bindend is, en daarom laat ik dit graag goed controleren door een huurrecht advocaat. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken naar een huurrecht advocaat en ben toen uitgekomen op de website van damste.nl.

huurrecht advocaat inschakelen

Op de site van damsté staat veel informatie over het huren van een woonruimte. Ook staan er veel doorverwijzingen naar verschillende belangrijke artikelen over ontwikkelingen binnen het huurrecht. Ik heb zelf eerst de informatie op de site gelezen en daarna contact opgenomen met een van de advocaten. Deze advocaat heeft mij goed geholpen met het opstellen van een huurcontract met mijn verhuurder. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de inhoud en weet ik dat eventuele problemen goed opgelost zullen worden.

Zeker een aanrader

Ik ben zelf dus heel erg blij dat ik een huurrecht advocaat heb ingeschakeld bij het opstellen van mijn huurcontract. Dit gaf mij toch een stukje zekerheid waardoor ik nu met heel veel plezier in mijn nieuwe woning kan gaan wonen. Heeft u ook een huurrecht advocaat nodig? Dan raad ik u aan om;

  • de website eens te bezoeken
  • u in te lezen in het huurrecht
  • een afspraak te maken voor een gesprek met een van de advocaten

Ik wens u veel succes en ik hoop dat u net zo tevreden bent als ik.