hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Traject via de notaris Amsterdam

Traject via de notaris Amsterdam

 

Jaren heeft het me gekost het huis te vinden waar ik echt in wilde wonen, maar in min of meerdere mate ben ik altijd op zoek geweest en gebleven. Hoewel ik een goede baan met dito inkomen heb, is het in je eentje toch lastiger een huis te kopen, omdat je het echt op die ene zekerheid moet bouwen – ik vond dat zelf ook nog wel een risico hoor. En toch was ik het zat om te huren, wilde ik mijn eigen plek. Een plek die ik helemaal naar mijn eigen wens kon maken, waar ik het helemaal voor mijzelf kon maken. Bovendien was ik het eeuwenlange huren ook weleens zat. Toen ik mijn huidige huis tegenkwam tijdens een wandeling in de bossen, wist ik eigenlijk onmiddellijk dat dit het huis was waarop ik gewacht had – dit huis dat alles waar en waard maakte. Het bejaarde stel dat erin gewoond had, koos er bewust voor het niet via een makelaar maar via de notaris Amsterdam te regelen en ik vond dat meer dan prima. Zij hadden al een contact lopen met de notaris Amsterdam en uit verhalen had ik al gehoord dat zij heel bonafide waren en de zaken altijd tot in de puntjes regelden, ik ging dus direct akkoord. Het fijne was dat de koopakte en de hypotheek eigenlijk zo geregeld waren bij de notaris Amsterdam, ik kan iedereen aanraden dit traject in te slaan! Iets meer dan een maand nadat ik het huis tijdens die wandeling tegenkwam was de deal tussen ons rond en kon ik beginnen met klussen. Ook daarvoor hoefde ik geen externe hulptroepen in te schakelen want ik ben gelukkig vrij handig! Nu heb ik mijn nieuwe huis inderdaad helemaal naar mijn eigen wensen voor mezelf.

 

Meer artikels