hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Niets is makkelijk dan een factuur online sturen

online factuur / factuur online

Vanaf het moment dat ik een factuur online stuur, kan ik zeggen dat mijn administratie een stuk makkelijker is geworden. Als zzp’er ben je altijd op zoek om jouw administratie en alle zaken die erbij komt kijken, zo makkelijk mogelijk af te handelen. Toen ik nog niet van pPlease had gehoord, moest ik al mijn nota’s handmatig invoeren en dat nam heel veel tijd in beslag. Vaak gebeurde het dat een adres van een klant niet klopte en moest ik de papieren induiken voor de juiste gegevens.  Nu gaat dit een stuk makkelijker door de geschikte tools en service die pPlease  heeft. online factuur / factuur online

Keuze uit meerdere pakketten om een factuur online te sturen

Tegenwoordig gaan al mijn nota’s bijzonder makkelijk de deur uit. Vaak hoef ik hier niet meer dan tien minuten voor uit te trekken, Dat was vroeger een halve dag. Gelukkig dat het bedrijf pPlease de mogelijkheid heeft uitgevonden om door middel van bepaalde software programma’s een factuur online te kunnen sturen. Hiervoor heb je de keuze uit 3 pakketten die je kunnen helpen met de factuurdiensten. Om erachter te komen welk pakket het beste bij jouw bedrijf zal passen, kan je het beste contact opnemen met dit bedrijf.