hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Hypotheekadvies Deventer krijgen

Hypotheekadvies Deventer

Door een uitstekend Hypotheekadvies-deventer.com, weten wij nu welke vorm het beste bij onze levenswijze past. Ekelmans financieel advies is de naam van de adviseur die ons zo goed heeft geholpen. Er zijn namelijk heel veel verschillende vormen van hypotheken. Wanneer je hier niet veel verstand van hebt, zal het lastig worden om hieruit de juiste vorm te kiezen. Daarom leek het ons verstandig om hier een onafhankelijke adviseur bij te halen. Ekelmans heeft diverse onafhankelijke adviseurs en dienst en hier zijn wij dan ook mee in zee gegaan. Tijdens een eerste gesprek, die bij ons thuis werd gehouden, werden wij ingelicht over de vele mogelijkheden.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Deventer

Het eerste gesprek bij ons thuis verliep erg goed. Hier moesten wij onze financiële zaken helemaal op tafel leggen en niets vergeten. Want wanneer wij niet eerlijk zouden zijn, dan zal de uitkomst van een bepaalde lening ook niet goed zijn. Het gevolg kan zijn dat wij op een gegeven moment deze lening niet meer kunnen aflossen en dan heb je echt problemen.

Nadat wij al onze gegevens hadden gegeven aan de adviseur, heeft hij er een analyse van gemaakt. Hier werd gekeken welke hypotheek vorm het beste bij ons zal passen. Hypotheken zijn er genoeg, maar dat er zoveel verschillende waren, dat wisten wij niet.

Hypotheekadvies Deventer

Spaarhypotheek

Als beste kwam de spaarhypotheek voor ons uit de bus. Dit is een vorm waar je maandelijks een bedrag kan sparen via een spaarverzekering. Je lost als het ware maandelijks nu de rente voor de hypotheek en de premie van de spaarrekening. Pas aan het einde van deze lening komt er een bedrag beschikbaar die je kan gebruiken om de hypotheek af te lossen. Dit klonk als muziek in de oren en hiermee zijn wij dan ook naar een woning gaan kijken. Nu wisten wij tot hoever wij konden gaan om niet in de schulden terecht te komen. De totaalprijs van een woning is erg belangrijk, vooral omdat je deze per maand moet aflossen.

Geldschieter gevonden

Alles was netjes bekeken en berekend door deze onafhankelijke adviseur. Ik zeg onafhankelijk, omdat deze geen banden heeft met een bank of een andere geldschieter. Hierdoor weten wij zeker dat wij geen hoofdprijs gaan betalen voor een lening. Dankzij Ekelmans Financieel Advies hebben wij een zeer goede hypotheekvorm afgesloten.