hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Wat is payroll?

loon

Payrolling, het is iets waar steeds meer ondernemers gebruik van maken. Niet gek, want payrolling heeft veel voordelen voor uw organisatie. Wilt u met uw onderneming ook samenwerken met een payroll bedrijf? In deze blog vertellen we u er graag meer over, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Loon

Dit houdt payroll in

Wanneer u samenwerkt met een payroll-organisatie dan wil dit zeggen dat dit bedrijf het juridisch werkgeverschap van u overneemt. Er zijn verschillende bedrijven die dit doen, zoals Payroll Select. Dit bedrijf neemt de administratieve en financiële zaken over van uw werknemers, zodat u zich zelf kunt focussen op andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf. De voordelen die u dan kunt ervaren, is het hebben van meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s en bovendien hoeft u geen personeelsadministratie bij te houden.

Kosten payroll

Wat de kosten zijn van payroll hangt af van diverse elementen. Om deze reden weten we niet precies wat de kosten zijn voor uw bedrijf. Er zijn namelijk diverse factoren die invloed hebben op het bedrag dat u moet betalen. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden? U kunt via de website van Payroll Select eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Zo heeft u snel inzichtelijk met welke kosten u rekening moet houden.

Payroll

Meer informatie over wat payroll is?

Wilt u graag meer informatie over wat payroll is? Wij raden u dan zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Payroll Select. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de specialisten van Payroll Select. Zij staan u graag te woord en helpen u verder zodat u helder heeft wat u precies kunt verwachten en wat de voordelen zijn .