hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Waar ga ik zilver kopen

geldontwaarding

Dat zilver een edelmetaal is dat aanzienlijk goedkoper ligt dan goud, weet je intussen al. Zelf ben ik ook verzot op zilver kopen, simpelweg omdat het voor mij het mooiste edelmetaal is. De wit grijze kleur, soms geoxideerd stelt mij instaat er de mooiste sieraden en ornamenten van te maken. Ik geef zo mijn creativiteit de vrije loop en maak familie en vrienden blij met het pronkstukje.

Zilver kopen

Uiteraard kun je ook aan de slag met het collecteren van je zilverwerk. Het blijkt immers dat er de afgelopen jaren aardig wat interesse is, in het sparen van edelmetalen zoals zilveren. Velen zeggen zo het gevoel van status te hebben. Trots wordt daarna de collectie aan vrienden en familie tentoongesteld. Maar voor anderen is het “sparen” een appeltje voor de dorst.

De kans is groot dat jij na het lezen van de voorgaande alinea’s interesse hebt in het aanschaffen van het edelmetaal. Dan is het de hoogste tijd om te weten waar jij jouw zilver haalt. Maar nog even dit: zilver kun je aanschaffen in diverse eenheden (gram, ounce etc.) en vormen zoals klompjes, franjes, muntjes en staafjes. Tegenwoordig kun je ook op verschillende plekken jouw zilver halen.

Zilver bestellen

buy-silver

Een munthuis: Dit is een plek waar munten onder een bepaald merk geslagen worden. Je kunt er onder andere zilver maar ook andere edelmetalen kopen tegen de op dat moment geldende prijs.

Een marktplaats: Marktplaatsen reizen als paddenstoelen uit de grond. Je kunt er allerhande producten vinden waaronder ook edelmetalen zoals zilver. Dit is te verkrijgen in pure form maar ook als legering en half fabricaat.

Ook de z.g. biedsites kun je bezoeken om zilver te kopen. Particulieren bieden onder andere zilverwaar aan waarna men mag bieden. Je kunt er zilveren sieraden halen, ornamenten maar ook zoals gekocht bij een munthuis.