hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Minileningen: dé oplossing als je krap bij kas zit

snel lenen

Wil jij ook snel lenenNiet iedereen heeft het makkelijk met geld. Soms moet je nou eenmaal een aantal grote aankopen doen in een korte periode, en dan kan het nog weleens lastig worden om zoveel geld bij elkaar te sprokkelen. Sommige mensen besluiten dan om nog even te wachten met zo’n aankoop. Maar dat is eigenlijk heel erg zonde; stel dat je graag piano speelt, maar je oude elektrische piano is écht aan vervanging toe? Dan kun je maar beter zo snel mogelijk een nieuwe aanschaffen – anders kan dat ten koste gaan van je speelvaardigheid. Bovendien is het niet altijd mogelijk om een dure aankoop uit te stellen: stel immers dat je telefoon stuk gaat. Je kunt moeilijk zonder telefoon zitten; dan moet je dus wel een nieuwe kopen. Maar wat nou als je het geld gewoon écht niet hebt? Dan is het mogelijk om een minilening af te sluiten. Een minilening wordt meestal beschouwd als een lening vanaf 50 of 100 euro. Bij vele aanbieders van minileningen kunnen deze bedragen oplopen tot zo’n 1000 of zelfs 2500 euro. Daar kun je dus zeker wel een nieuwe telefoon van kopen.

snel lenen

Terugbetalen

Een nadeel van een minilening is vaak wel dat je het bedrag relatief snel terug moet betalen. Het is dus niet zo dat, als je 100 euro leent, je er dan een jaar over kan doen om dit weer bij elkaar te sprokkelen. Daarom moet je, voordat je de lening afsluit, goed naar deze termijn kijken. Dan kun je voor jezelf besluiten of dit haalbaar is. Bovendien moet je goed naar de rente kijken. Stel dat die erg hoog is; is het lenen van het geld het dan nog wel waard? Dit zijn allemaal overwegingen die je voor jezelf moet maken. Wel is het belangrijk dat je, voordat je besluit over te gaan op snel lenen, een goed overzicht hebt van alle verschillende aanbieders van minileningen. Alleen dan weet je immers zeker dat je de beste minilening te pakken hebt. Daarom bestaat kleinbedraglenen.nl. Op deze website kun je een overzicht vinden van allerlei aanbieders van minileningen. Als jij van plan bent om een klein bedrag te lenen, dan kun je op deze website ongetwijfeld een aanbieding vinden van een lening die bij jou past. Bovendien worden op kleinbedraglenen.nl alleen betrouwbare aanbieders laten zien.

Vergelijken

Op kleinbedraglenen.nl is het dus mogelijk om verschillende verzekeraars te vergelijken. Zo heb je bijvoorbeeld ferratum.nl, een bedrijf die échte minileningen aanbiedt. Bij Ferratum kun je al een lening krijgen vanaf 100 euro, en deze kan oplopen tot 1500 euro. Als je een klein bedrag leent bij Ferratum, moet je deze vaak binnen 15 dagen terugbetaald hebben. Maar een groter bedrag kan zelfs tot zo’n 62 dagen lopen. Als je juist een wat groter bedrag wilt lenen, dan kun je onder andere terecht bij Geldshop.nl. Daar kun je vanaf 2500 euro lenen. Ook kun je bij Geldshop kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.