hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Ik heb een lening krediet

Ik heb een lening krediet

Ik heb de knoop toch maar door gehakt, het is heel naar om te beslissen of je gaat lenen of niet. Ik kan geen goede baan meer vinden en ik krijg nergens genoeg uren om alle vaste lasten mee te betalen. Ik vind het heel naar, maar we leven ook maar een keer, ik vind dat ik best een risico kan nemen in mijn leven. Ik wil wat royaler leven, ik wil ook een keer een meevaller hebben in de maand maar ik heb altijd tegenvallers, ik sta altijd rood, dat is ook niet prettig. Ik ga nu een lening krediet afsluiten, en dan heb ik een royaal inkomen om te sparen voor bijvoorbeeld een vakantie, of een buffer op te bouwen. Mijn ouders vinden het heel naar voor mij dat ik een lening krediet heb afgesloten maar ik kon niets anders doen. Ik vind het juist een naar idee om elke maand rood te staan, dan maar flink terug betalen aan het einde van die lening, ik kijk wel hoe ik dat aanpak in die tijd, dat duurt nog wel even. Ook hebben ze me verteld wat de consequenties zijn bij een lening krediet, maar dat moet ik ook maar even van me af zetten, ik heb toch al schulden en nu nog meer maar goed, ik kom er niet meer van af. Misschien een triest vooruitzicht, maar ik kan tenminste wel fijn leven nu.