hypotheekvormen

Informatie over hypotheekvormen

Factoring uit laten voeren door Fingle

factoring

Nooit geweten dat factoring zo makkelijk kan zijn. Op de factoringAmerikaanse manier worden rekeningen van ons overgekocht. Binnen 24 uur hebben wij dan al ons geld op de rekening staan. In slechts een paar stappen kan jij je aanmelden bij dit bedrijf. Hiervoor hoef je verder niets te doen. Zodra je het inschrijfformulier op hun site hebt ingevuld, nemen zij contact met jou op. Dat is al binnen één dag.

Zodra jij aan al hun eisen voldoet, kan jij jouw facturen hier gaan indienen. Je kan deze makkelijk op hun platform zetten en zij zorgen voor de rest. Je moet er wel rekening mee houden dat jouw rekeningnummer niet meer op deze nota’s mag staan. Tevens moet je erop vermelden dat je deze uit handen hebt gegeven. 

Factoring is een zeer makkelijke manier om de facturen uit handen te geven

factoringVanaf het eerste moment toen wij over de mogelijkheid van factoring hoorden, hebben wij contact opgenomen met Fingle.  Dit bedrijf koopt al onze facturen en daar hebben wij geen omkijken meer naar. Zij bellen de debiteuren op als een betaling achterwege blijft. Niets is makkelijker dan op deze manier aan ons geld te komen. Want doordat dit bedrijf onze nota’s overneemt, hoeven wij niet te wachten dat een debiteur het geld heeft overgemaakt. Wij krijgen namelijk binnen 24 uur dit al op onze rekening gestort. 

Ben jij ook nieuwsgierig of Fingle iets voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met hun op. Dat kan telefonisch, maar het is makkelijker om dit via het formulier te doen, die te vinden is op hun website. Binnen een dag heb jij al antwoord op al jouw vragen en wie weet een overeenkomst. Wij zij heel erg tevreden over deze manier van nota’s indienen. Onze administratie ziet er goed uit en wij worden goed op de hoogte gehouden van de betalingen.